Hummel.hr blog

Clio Sport Awards - zlatna nagrada za hummel

🙏🥇 Prošlog smo tjedna imali čast osvojiti zlato na Clio Sport Awards u kategoriji „Angažman navijača“ s našom kampanjom "Made By Denmark" koja prikazuje prošlogodišnji dres danske reprezentacije. Nagrade Clio svake godine slave hrabar rad, visoka postignuća i kreativnost u marketingu – odajući..

Read More

UJEDINJENI U BORBI ZA LJUDSKA PRAVA

Danski brend sportske odjeće hummel potpisao je novo dvogodišnje partnerstvo s „Amnesty International Denmark“ za podizanje svijesti o ljudskim pravima. Dogovor počinje odmah te će dvije marke stajati ujedinjene u različitim projektima s općim ciljem prikupljanja novca za rad renomirane nevladine organizacije za..

Read More

Partille Cup u Švedskoj

Partille Cup u Švedskoj najveći je svjetski međunarodni rukometni turnir za mlade s oko 24.000 igrača iz više od 50 zemalja, a ove se godine hummel pridružio igri kao službeni glavni sponzor.     Kao danski brend, po prirodi smo ljubitelji rukometa i iskreno vjerujemo u moć rukometa da ujedini ljude unatoč..

Read More

hummel x 1. FC Köln

Zadovoljstvo nam je objaviti da smo ušli u partnerstvo s klubom Bundeslige FC Köln. Od sezone 2022/23 nadalje, proizvodit ćemo i opskrbljivati ​​FC Köln odjećom za igrače, treninge i putovanja. Ugovor s FC Kölnom učinit će Goats našim novim vodećim klupskim partnerom u Njemačkoj. Allan Vad Nielsen, Hummelov..

Read More

hummel x REAL BETIS

Vrlo smo ponosni što smo obnovili naše partnerstvo sa španjolskim nogometnim klubom Real Betis Balompié nakon više od 30 godina. 'Los Verdiblancosi' će idućih 5 godina nositi hummel dresove i sportsku opremu. Nogometni klub Real Betis sa sjedištem u Sevilli i legendarni brend sportske odjeće hummel dogovorili su novo..

Read More

hummel x FC Saint-Étienne

Potpisali smo novo višesezonsko partnerstvo s AS Saint-Étienneom i njegovom agencijom za sportski marketing SPORTFIVE, a Hummel je postao službeni dobavljač opreme ovog francuskog nogometnog kluba.     Počevši od 1. srpnja 2022., u petogodišnjem partnerstvu Hummel će dizajnirati i proizvoditi dresove za..

Read More

HUMMEL ARENA ZAGREB traži prodajni tim!

HUMMEL ARENA ZAGREB TRAŽI PRODAJNI TIM!! Tražiš posao i želiš raditi u atraktivnom i dinamičnom poslovnom okruženju Arena centra Zagreb? Pratiš modne i sportske trendove? Imaš iskustvo rada u prodaji modne ili sportske odjeće/ obuće/ opreme, ili ga želiš steći? Odgovoran/a si, komunikativan/a i..

Read More

Ruksak pun čarapa!

NAGRADNA IGRA >> ruksak pun čarapa! Sharing is caring! Označi 2 prijatelja za koje znaš da će voljeti nositi hummel čarape ili ruksak >> nagrada je hmlHIPHOP ruksak i čak 18 pari čarapa!! NAGRADA: 1x hummel ruksak hmlHIPHOP + 2x 3-pack čarapa BASIC + 2x 6-pack čarapa CHEVRON.   Stisni like, označi..

Read More

hummel najodrživiji brend odjeće u Danskoj

Sretni smo i ponosni što možemo objaviti da su danski potrošači treću godinu zaredom proglasili hummel najodrživijim brendom odjeće u Danskoj u godišnjem INDEKSU ODRŽIVIH BRANDOVA. KLIKNI za PONUDU >>   Igra nikad ne prestaje. A mi želimo biti najbolji. Krajem travnja planiramo pokrenuti našu novu i..

Read More

Artikli 1 za 10 od 42 ukupno

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Najbolj prodajano