IHF Svjetsko Prvenstvo za muškarce u rukumetu 2019

DJELITE IGRU

PREKO GRANICA

 

Granice su ovdje da se prelaze. Poput Njemačke i Danske koji u to ime dolaze zajedno u ime sporta i domaćini IHF svjetskom prvenstvu za muškarce preko granica. Hajdemo svi učiniti isto. Pređimo preko granice i doprimo do stranaca. Tko ipak nije toliko stran.

 

hummel je PONOSNI SPONZOR PRVENSTVA PREKO GRANICA.

IHF Men's World Handball Championships 2019)

#SHARETHEGAME

 

 

 

HUMMEL OSMIŠLJAVA NAGRADE za "MAN OF THE MATCH"

Ulaskom hummel-a kao glavnog sponzora Međunarodnog rukometnog saveza - i Svjetskog prvenstva - čast nam je nagraditi igrača utakmice, nakon svake utakmice. No, umjesto da samo nagrađuju klasičnim darom kao što je sat, statueta ili tradicionalna diploma, hummel i IHF odlučili su krenuti novim putevima.

Na Svjetskim prvenstvima IHF-a za muškarce 2019. godine, svaki igrač u utakmici dobit će privilegiju prenijeti sport rukometa na manje sretnu djecu. Osvojivši nagradu za igrača, određeni igrač će donirati odjeću za rukomet i opremu za rukomet rukometnoj reprezentaciji mladih koja inače ne bi imala priliku igrati rukomet.

Oprema će se prenijeti na Partille Cup, najveći svjetski turnir u rukometu za mlade. Ovdje će se odjeća distribuirati putem Partille Cup-ovog tzv. "We Care" programa koji pomaže manje sretnoj djeci i timovima da sudjeluju na turniru i dijele igru rukometa. Sve u svemu, hummel će na kraju donirati opremu za rukomet za 1.152 djece.

Na slici ispod možete vidjeti koji je tim najviše donirao - osvojivši najviše POTM-a. Slika će biti ažurirana tijekom cijelog turnira.

KLIKNI OVDJE!

 

 

 

HUMMEL RUKOMETNA OPREMA

Želite li istu opremu kao i zvijezde IHF Svjetskog rukometnog prvenstva? Zatim provjerite široku paletu opreme za rukomet svjetske klase!

Cipele, loptie, dresove i kratke hlače? hummel nudi sve što vam je potrebno na rukometnom terenu.

TRGOVINA HUMMEL RUKOMETNI IZBOR

Leave a Reply

Najbolj prodajano