NAGRADNA IGRA - osvojite hummel #simplyfans Gorenje hladnjak

Iskoristite veliku priliku i osvojite hummel #simplyfans hladnjak by Gorenje i ostale bogate nagrade.

Kupite barem jedan hummel proizvod bilo koje vrijednosti u online trgovini www.hummel.hr ili trgovini hummel u Mercator centru Velenje do 31. siječnja 2019. godine i sudjelujete u izvlačenju koji će održati 05.02.2019. !

POTVRDA O SUDJELOVANJU U NAGRADNOJ IGRI                  

U online trgovini  www.hummel.hr na kraju kupnje potvrdite sudjelovanje u nagradnoj igri. Važno je unijeti vaše podatke, te potvrditi opće uvjete i Zakon o zaštiti osobnih podataka. Time ste na popisu i ulazite u nagradnu igru. Više obavljenih kupnji znači više opcija, detalje pročitajte u općim uvjetima.

Kupnjom u našim HUMMEL trgovinama u Ljubljani i Velenju potvrdite sudjelovanje tako da se potpišete na račun koji ulazi u ždrijeb za izvlačenje. U svemu tome će vam pomoći naše ljubazne djevojke.

Naše lokacije i radno vrijeme - KLIKNI

Pobjednici su >>

1. nagrada (hladnjak) >> Nataša Fortuna, Grosuplje, Slovenija

2. nagrada (bon 100€) >> Danica Kapovic, Makarska, Hrvatska

3. nagrada (bon 40€) >> Aleksandra Riček, Velenje, Slovenija

4. nagrada (kapa) >> Marina Kolenda, Voličina, Slovenija

5. nagrada (kapa) >> Valentina Ribić, Duga Resa, Hrvatska

6. nagrada (kapa) >> Goran Murselović, Labin, Hrvatska

7. nagrada (3-pack čarape) >> Mateja Leban, Vojnik, Slovenija

8. nagrada (3-pack čarape) >> Matej Marinović, Velenje, Slovenija

9. nagrada (3-pack čarape) >> Eva Leban, Vojnik, Slovenija

10. nagrada (3-pack čarape) >> Klavija Bac, Ormož, Slovenija

ČESTITKE!

 

Organizator će obavijestiti pobjednike putem e-maila.

Rezultati nagradne igre  su konačni i nema žalbe.

KLIKNI OVDJE ZA KUPNJU

 

 

Upute i pravila za sudjelovanje u "nagradnoj igri"

1. ORGANIZATOR NAGRADNE IGRE

Ova pravila i uvjeti određuju način na koji je nagrada „Hummel #simplyfans gorenje hladnjak ”, u nastavku (u daljnjem tekstu: izvlačenju). Organizator natjenagradne igre je tvrtka Reakt d.o.o. Cesta František Foit 2, 3320 Velenje, OIB: 97628638, matični broj: 3378055000, u daljnjem tekstu: Organizator. ,

Uvjet za sudjelovanje je kupiti najmanje 1 (jedan) proizvod bilo koje  vrijednost u online trgovini hummel  ili trgovinama hummel Mercator centar Velenje, Šalek cesta 1, 3320 Velenje i / ili BTC City Ljubljana dvorani A Hertford 152, 1000 Ljubljana, u navedenim hummel trgovinama.

Ovim pravilima i općim odredbama organizator određuje prava, obveze i uvjete sudjelovanja u nagradnoj igri.

2. SVRHA I TRAJANJE NAGRADA

Svrha izvlačenju je promicanje marke hummel  i proizvoda prodaje hummel branda u državama članicama Europske unije s poznatim nagradom/ pobjedom.
Pravila i opće odredbe o izvlačenju su javno dostupne na web stranici https: //.hummel.si i https://hummel.hr. Oglašavanje nagradne igre je u skladu s propisima o oglašavanju.

Nagradna igra traje od 17.12.2018. od 00:00 do 31.01.2019 do 24:00.

3. UVJETI SURADNJE U NAGRADI
Izvlačenje je otvoreno  za sve građane Republike Slovenije, stanovnicima Republike Slovenije i građanima  zemalja članica Europske unije u dobi od 16 i više godina koji ispunjavaju uvjete organizatora natjecanja. Ako su sudionici mlađi od 18 godina, njega mora  zastupati osoba starija od 18 godina koja po zakonu i / ili na temelju relevantnih ovlasti iamo pravo zastupati maloljetnu osobu. Zaposlenici u REAKT-u, d. o. o.  Podružnice  u Zagrebu, te njihova uža obitelj (uključujućii neoženjenog partnera) ne mogu sudjelovati u natjecanju.
Uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri su:

-Tijekom trajanja nagradne igre najmanje 1 kupnja bilo kojeg hummel proizvoda u trgovinama hummel ili online hummel trgovini i sudjelovanja u kupnji, također se potvrđuje putem online obrasca klikom na gumb: SUDJELUJETE kao organizator dobije osobne podatke prilikom online kupovine  (ime i prezime , adresa, grad, e-mail adresa, broj mobitela), i / al trgovinama hummel, gdje sudionik nakon kupnje unosi svoje osobne podatke, uključujući ime i prezime, adresu, grad, e-mail adresa, broj mobitela i suradnju potvrđeno potpisivanje. U oba slučaja sudionik mora pristati na Pravila i uvjete sudjelovanja nagradnog natječaja.

- Sudionik je upoznat i suglasan je da organizator može poslati promotivne i informativne poruke o proizvodima, aktivnostima na robnom marku hummel ili drugim značajkama koje promovira i prodaje organizator i / ili druge aktivnosti organizatora i / ili svojim izravno povezanim partnerima, ambasadora putem e-pošte.

- Sudionik je upoznat i suglasan je da organizator može poslati promotivne i informativne poruke o proizvodima, aktivnostima na robnom marku hummel ili drugim značajkama koje promovira i prodaje organizator i / ili druge aktivnosti organizatora i / ili svojim izravno povezanim partnerima, ambasadora broja mobitela  sudionika.

- Sudionik izričito ovlašćuje objavljivanje osobnih podataka: ime, prezime, mjesto i državu boravka

- Sudionik je dužan sačuvati ogrinal račun tokom sudjelovanja u nagradnoj igri s kojim će u slučaju primanja nagrade preuzeti/ dokazati  da su ispunjeni svi uvjeti za sudjelovanje na način kako je opisano u pravilima sudjelovanja.

- Sudionik je upoznat i suglasan sa svim pravilima nagradne igre. Smatra se da sudjelovanjem u nagradnoj igri pristaje na sve uvjete i pravila koja se tiču ​​nagradne igre.

Dostavljanje osobnih podataka je dobrovoljno, ako pojedinac ne želi intervenirati na svojim informacijama, koji su definirani kao obvezni za obavljanje ovog nagradnog natječaja, ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri

Organizator nije odgovoran za izgubljene, nepotpune, netočne ili neadekvatno poslane ili prenesene podatke. Kupljeni hummel proizvod u bilo kojoj drugoj trgovini kojom ne upravlja i ne vodi organizator, ne dopušta  sudjelovanje u nagradnoj igri.

Nagradnu  igru ​​može se igrati nekoliko puta, ali svaki put s drugim brojem i maksimalno s 1. (jednim) računom dnevno.

Javno izvlačenje pobjednika nagradne igre, održat će se  05.02.2019 u 12:00 u trgovini hummel, Mercator centar Velenje, Šalek cesta 1 SI-3320 Velenje. Rezultati nagradnje igre su konačni i nema žalbe.

4. NAGRADE I NAGRADA

Svi sudionici koji su ispunili uvjete sudjelovanja u nagradnoj igri sudjeluju u nagradnoj igri, u točki 3.
Troškovi sudjelovanja (kupnja, online pristup, poštarina) snose sudionici nagradne igre.

Ako nedostaju, neispravni ili nepotpuni dostavljeni osobni podaci prijavljene  osobe, organizator će prijaviti nevažeće sudjelovanje odabrane osobe i ponoviti izvlačenje nagradne igre.

Izvlačenje pobjednika održat će se u  05.02.2019 u 14:00 u prostorijama trgovine hummel, Mercator centar Velenje, Šalek cesta 1 SI-3320 Velenje. Rezultati nagradne igre  su konačni i nema žalbe.

Izvlačenje se provesti odbor kojeg čine tri zaposlenika u organizaciji. Nagradu također može osvojiti jedan od ambasadora hummel marke.

Prije početka izvlačenja,  voditelj komisije obavještava sve prisutne o svrsi nagradne igre i načinu izvlačenja  nagrada. Tijekom izvlačenja, komisija će također utvrditi valjanost podataka sudionika. Ako nagradna igra ne vrijedi, svaka nagrada će se ponavljati sve dok nije izvučen igrač prema zahtjevima nagradne igre.

Odgovorna osoba organizatora vodi evidenciju o dobitku , koja sadrži podatke o: datumu, vremenu i mjestu izvlačenja , prisutnim osobama, izvlačenju i pobjednicima. Zapisnik potpisuju svi članovi povjerenstva, izrađeni u jednoj kopiji i čuvani u organizatoru. Rezultati izvlačenja su konačni i žalba nije moguča.

 

Nagrade dodjeljuje organizator pod uvjetima utvrđenim ovim pravilima suradnje.

Vrijednost nagrade nije plaćena u gotovini. i ne može se koristiti za kupnju drugih proizvoda u skladištima. Pobjednici, koji su je primatelj 1. i 2. nagrada mora biti u roku od 14 dana od dana izvlačenja pružiti druge potrebne informacije potrebne za primanje svoju nagradu u trajnom posjedu pobjednika (kao. Originalni račun, što pokazuje ispravnost svih uvjeta suradnje i npr. Porezni broj laureat , tako da organizator može povući porez na dobit u ime pobjednika). Ako pobjednik to ne učini u roku, organizator javno objavljuje novi datum i vrijeme povlačenja na https://hummel.si web stranici.

Ukupna vrijednost nagradnog fonda je: 785 € (s PDV-om). Porez na dohodak za sve nagrade, pri čemu organizator plaća za to.

 

Nagrade:

  1. 1. NAGRADA: hladnjak hummel #simplyfans by gorenje

  2. 2. NAGRADA: poklon bon za kupnju hummel proizvoda u vrijednosti 100 €

  3. 3. NAGRADA: poklon bon za kupnju hummel proizvoda u vrijednosti od 40 eura

  4. 4.-6 NAGRADA: hummel kapa

  5. 7.10. NAGRADA: 3 pack hummel čarape

 

Nagrade dodjeljuje organizator pod uvjetima utvrđenim ovim pravilima suradnje.

Vrijednost nagrade nije plaćena u gotovini. i ne može se koristiti za kupnju drugih proizvoda u hummel trgovinama. Dobitnici prve i druge nagrade moraju dati ostal nužne podatke potrebne za predaju nagrade stalnom vlasniku nagrade (u roku od 14 dana od početka igre) (kao što je originalni račun koji pokazuje ispravnost svih uvjeta sudjelovanja i, primjerice, porezni broj pobjednika , tako da organizator može povući porez na dobit u ime pobjednika). Ako pobjednik to ne učini u roku, organizator javno objavljuje novi datum i vrijeme povlačenja na https://hummel.si web stranici.

Ukupna vrijednost nagradnog fonda je: 785 € (s PDV-om). Porez na dohodak za sve nagrade, plača organizator.

 

5. OBAVJEST O NAGRADI I PREUZIMANJU NAGRADE

Nagrade nisu prenosive na treću osobu. Nagrada se ne može zamijeniti za gotovinu ili bilo koju drugu nagradu, drugu robu ili usluge. Slike proizvoda na svim promotivnim materijalima (možda) simbolični su i ne odražavaju nužno realističan izgled nagrada i / ili proizvoda.

Svaki sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri s kupnjom mora predočiti točnost suradnje s izvornim računom ili kopijom izvornog računa s kojeg je vidljivo da su informacije o pobjedniku ispravne i zadovoljavaju sve uvjete za sudjelovanja u nagradnoj igri.

Organizator će obavijestiti pobjednike putem e-maila i poslati poruku na broj mobitela. Organizator nije odgovoran za pogreške u podnesenim osobnim podacima (npr. Ako je unesena pogrešna adresa e-pošte ili bilo koji drugi osobni podatak).

 

U skladu s Zakonom o porezu na dohodak, dobitnici nagrade trebaju poslati svoj porezni broj prije nego što dobije nagradu. Na osnovu primljenog poreznog broja, organizator će e-poštom pobjedniku poslati obrazac, koji se mora ispravno popuniti i izvorno potpisati, i poslati na adresu organizatora u roku od 7 radnih dana. Ako izvorni potpisani obrazac s dovršenim poreznim brojem pobjednika ne bude poslan pravodobno (do datuma koji će biti naveden na obavijesti o nagradi), izvlačenje pobjednika će se ponoviti.

 

Ako će pobjednik osigurati potrebne osobne podatke i porezni broj s izvornim potpisom u dogovorenom roku, a nakon pregleda računa organizator će odgovarati uvjetima navedenima u ovim Pravilima, pobjednik će u roku od 48 sati dobiti podatke na svoj e-mail adresi i / ili mobilnom broju obavjest o preuzimanju nagrade.

 

U slučaju povrata proizvoda organizator zadržava pravo otkazivanja nagrade.

Organizator zadržava pravo ne dodjeljivati nagradu u navedenim slučajevima, kao i u slučajevima kada:

- pobjednik ne ispunjava uvjete za primanje nagrade;

- postoji sumnja u identitetu podataka;

- Pobjednik nije izdao točne osobne podatke i porezni broj.

 

Ako organizatori prve i druge nagrade ne dodjeljuju iz gore navedenih razloga, oni će ponoviti izvlačenje sve dok se nagrade dodjeljuju. U svim slučajevima organizator se obvezuje javno objaviti bilo kakve promjene na https://hummel.si web stranici i putem Facebook stranica, kojima upravlja hummel.slovenia i organizator hummel.hrvatska.

 

Nagradese mogu preuzeti u tgovini hummel, Šaleška cesta 1, SI-3320 Velenje. U slučaju da pobjednik nagrade ne može preuzeti u dogovorenom roku, organizator može organizirati isporuku na trošak organizatora, na dogovorenu adresu.

 

6. OBJAVLJIVANJE NAGRADE

Pobjednici će biti objavljeni na web stranicama https://hummel.si i https://hummel.hr i na facebook stranicama kojim upravlja organizator: facebook.com/hummel.slovenia i facebook.com/hummel.hrvatska najkasnije do 2 radna dana nakon izvlačenja. Svi sudionici izričito dopuštaju objavljivanje imena, prezimena, prebivališta i države prebivališta te nagonski povezanih fotografija ili video materijala na gore navedenim platformama i srodne obavijesti koje promiču ovu nagradu, za koju organizator neće tražiti nikakvu isplatu ili naknadu.

 

7. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Organizator nagradne igre se obvezuje da će stečeni osobni podatci  biti korišteni, pohranjeni i  zaštičeni, u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (Službeni glasnik RS, br 94/07. - službeni pročišćeni tekst), te ih koristiti isključivo u svrhe za koje ih je dobio. Sudjelovanjem u nagradnoj igri sudionik potvrđuje da se slaže s pravilima sudjelovanja i dopušta da se njegovi podaci koriste isključivo za:

- sudjelovanje u nagradnoj igri

- objavljivanje pobjednika na web stranicama;

- slanje informativnih i / ili promotivnih poruka o proizvodima i zaštitnim znakovima tvrtke hummel i drugih djelatnosti i / ili proizvoda, zaštitnih znakova, osoba, partnera itd. s kojim sudjeluje i / ili prodaje organizator. Organizatora i / ili informacija putem stečenih osobnih podataka (adresa, e - mail adresa, broj mobitela) o određenim promotivnim aktivnostima i

Organizator se obvezuje omogućiti sudionicima da se u bilo kojem trenutku mogu odjaviti s popisa promotivnih poruka i zričito komunicirati putem e-pošte.

 

8. DODATNE INFORMACIJE

Organizator ili druge osobe uključene u sudjelovanje u nagradnoj igri nisu odgovorne za bilo kakvu štetu nastalu uslijed preuzimanja ili otkupa nagrade koja bi bila rezultat nagrade koju sudionici izričito suglasni. Organizator također nije odgovoran za eventualnu štetu sudionika zbog logističkih prepreka, tehničkih problema ili drugih grešaka.

U slučaju okolnosti na koje organizator ne može utjecati (više sile), može otkazati nagradnu igru ugovorom. Organizator bi trebao obavijestiti sudionike putem internetskih stranica: https://hummel.si i https://hummel.hr ili putem društvenih mreža i kanala kojima upravlja organizator. U takvom slučaju organizator nije odgovoran za nastalu štetu.

Organizator zadržava pravo izmjene pravila ako to zahtijevaju razlozi tehničke ili komercijalne prirode ili razloge javnosti. Sve eventualne promjene i / ili novosti nagradne igre organizator će osigurati sudionicima na: www.hummel.si i www.hummel.hr.

Odluka organizatora o svim pitanjima koja se odnose na nagradu, primjena ovih pravila je konačna i odnosi se na sve sudionike.

Organizator nagradnog natječaja nije odgovoran za bilo kakvu štetu uzrokovanu problemima u radu pošte, zbog gubitka pošiljaka, netočnih ili nečitljivih podataka o kontaktu, bilo koji drugi tehnički problem koji može dovesti do pogrešaka u preuzimanju nagradne igre.

Povjerenstvo će pravovremeno i u skladu s dobrim poslovnim postupcima rješavati eventualne pogreške u radu i obavljanju nagradne igre. U slučaju ozbiljnog kršenja pravila, komisija može poništiti dio ili sve nagradne igre i ponavljati ga odgovarajućim korekcijama.

Sva pitanja o nagradnoj igri, reklamaciji ili pitanjima nagrade možete poslati  na e-mail adresu; marketing@hummel.si

Oglašavanje nagradne igre također se odvija na društvenoj mreži facebooka, uz facebook Inc. 1601 S California Ave, Palo Alto, CA, 94304, SAD; njezine podružnice ("Facebook Inc.") NIJE sponzor, niti je na bilo koji način povezana s Facebookom Inc Facebook je oslobođen svake odgovornosti u ovoj nagradnoj igri.

 

Uvjeti nagradne igre moraju se tumačiti u skladu sa slovenskim zakonom.

Leave a Reply

Najbolj prodajano