ODRŽAVANJE AKTIVNOG DONJEG RUBLJA

Pravilno održavanje sportske odjeće je zadatak koji nam omogućuje njihovo dugoročno korištenje i dug životni vijek.

 

 

Preporučeno održavanje  provjerite na deklaraciji, a za pranje aktivnog donjeg rublja svakako preporučujemo upotrebu sportskog ili sintetičkog programa na vašoj perilici. Preporučena temperatura pranja je 30 stupnjeva, a maksimalna 40 stupnjeva. Za najučinkovitije pranje pododjeću je potrebno okrenuti te ukloniti eventualne ostatke kože.

 

 

1.Koristite samo blaga sredstva za pranje koja ne sadrže bjelila.

 

2. Nikako nemojte koristiti omekšivač.

Upotreba agresivnih sredstava za pranje smanjuje antibakterijsko djelovanje i tehnička svojsta materijala.

 

3. ZABRANJENA  je upotreba sušilice za rublje!

Osim ako imate čarobni štapić koji će vas smanjiti za veličinu ili dvije. Visoke temperature uzrokuju izrazito skupljanje i promjenu oblika , stoga je najbolje da aktivno donje rublje sušite u prozračnom toplom prostoru.

 

KLIKNI ZA PONUDU

 

 

hummel aktivno donje rublje

 

U hummelu smo pripremili cijelu kolekciju aktivnog donjeg rublja te ju podijelili u tri podskupine kako bi se što bolje približili različitim potrebama i zahtjevima naših kupaca.

 

hummel aktivnu pododjeću odlikuje:

  • ★ Brzosušeći materijal sa svojstvom visoke udobnosti
  • ★ Strateški pozicionirane prozračne zone koje omogućuju kolanje zraka i odvajanje suvišne vlage
  • ★ Ergonomski dizajn koji nudi potporu mišićima
  • ★ Antibakterijska svojstva materijala koja omogućuju dugoročnu svježinu prilikom aktivnosti
  • ★ Bešavna pododjeća koja pruža vrhunsku udobnost

KLIKNI ZA PONUDU!

 

 

Kako izabrati primjereno aktivno donje rublje?   

 

Prema potrebama i sastavu materijala, aktivno rublje podijeljeno je u tri skupine:

FIRST PERFORMANCE

Kolekciju first performance odlikuju vrlo lagani, brzosušeći materijali s ciljem pružanja najvećeg stupnja udobnosti prilikom aktivnosti. Ponudu čine majica bez rukava, majice s kratkim i dugim rukavima te  kratke, duge i tričetvrt hlače. Kolekcija je pogodna za trčanje, fitnes i ekipne sportove

KLIKNI ZA PONUDU!

 

FIRST COMFORT

First comfort kolekcija usredotočena je na udobnost prilikom vježbanja i temelji se na laganim i izolacijskim materijalima s razvijenim regulacijskim zonama koje pružaju visok standard uravnoteženosti tjelesne temperature. Kolekcija je primjerena za sve vrste aktivnosti, kako na otvorenom (trčanje, trekking, pješačenje, skijanje, nogomet, itd.) tako i na zatvorenom (fitness, joga, rukomet, odbojka, košarka itd.), a kod kojih je uravnotežena tjelesna temperatura vrlo bitna. U hladnim zimskim danima, ova kolekcija će vas ugodno grijati bilo na putu, poslu ili u školi.

KLIKNI ZA PONUDU!

 

FIRST COMPRESSION

Kolekcija first compression namijenjena  je izrazito napornim treninzima , izrađena od čvrstog kompresijskog  materijala koji pruža maksimalnu potporu mišićima i ravnomjernu prokrvljenost te omogućuje bržu regeneraciju.  Kompresijske majice i hlače izrađene su od ultrarastezljivog materijala te su opremljene prozračnim zonama. Kolekcija je primjerena za igrače i sportaše koji zahtjevaju brzu regeneraciju i dodatnu potporu mišićima.

KLIKNI ZA PONUDU!

Leave a Reply

Najbolj prodajano