hummel VALENTIN PORTE >> DUAL PLATE POWER - sportske tenisice za dvoranske sportove

Deli z ostalimi

Availability: Na skladištu

Standardna cijena: 843,62 kn

Specijalna cijena: 674,88 kn

Standardna cijena: 843,62 kn

Specijalna cijena: 674,88 kn

Akcijska cena do: 31.7.2019.

Kratki opis

203849 2001, POSEBNO IZDANJE, vel.: 39-46, dvoranske, lagane, izdržljive i višestrane sportske tenisice.

Dostava: Cena dostave je 4,6 eur.

* Obavezno popuniti

Standardna cijena: 843,62 kn

Specijalna cijena: 674,88 kn

hummel VALENTIN PORTE >> DUAL PLATE POWER - športni copati za dvoranske športe

Više pogleda

Detalji

POSEBNO IZDANJE - sportske tenisice VALENTIN PORTE / model DUAL PLATE POWER

Prošle godine ugostili smo u hummel vrhunskog rukometaša Valentina Porta iz Francuske - pred vama je posebno izdanje sportske obuće hummel DUAL PLATE POWER VP28, koju smo napravili samo za njega! Dostupno je samo nekoliko parova!

Sportske tenisice hummel DUAL PLATE POWER pružaju vam vrhunski udarac na svakom koraku. Uključuje vrhunsku  tehnologiju s "super" elegantnim izgledom, zahvaljujući inovativnom elegantnom dizajnu. S poboljšanom podrškom u petom, laserski rezanom 3D detaljom i zračnoj mreži.

Sportske tenisice hummel  DUAL PLATE POWER opremljene su konstrukcijom od 360 °. Time se osigurava poboljšana unutarnja zaštita od bočnog savijanja tijekom brzih pokreta i značajno poboljšano prianjanje (takozvani "sock-fit"), tako da se stopalo korisnika slije s sportskom obućom.

U području pete nalaze se amortizeri i tehnologija DUAL PLATE: to je dvostruka TPU ploča koja je ugrađena u jedini klizni element i omogućuje eksplozivne odraze.. U tenisice je umetnut  Aerotech uložak i donji gumeni dio toplata, čime se omogućuje fleksibilnost tenisice i visoki skok. Uz svaki zavoj, oni će skočiti natrag u izvorni oblik! Kompletne sportske cipele za visoke uloge!

Valoviti gumeni džon vam na sportskoj hummel tenisice  DUAL PLATE POWER omogućuje veću okretnost, udobnost i bolje prianjanje. Poboljšava vašu interakciju sa zemljom i olakšava promjenu smjera.

Sportske tenisice hummel DUAL PLATE POWER omogućuju eksplozivne odskoke  i pružaju profesionalcima dvoranskih sportova ugodnu i prilagodljiv osjećaj na nogama.

 

Sestava:

Obutev je sestavljena iz delov in materilaov prikazanih v tabeli.

Zgornji del
drugi materiali tekstil
Podloga in vložek (steljka)
tekstil
Podplat
drugi materiali

Možda će vas zanimati i slijedeći proizvod(i)

hummel DUAL PLATE IMPACT - Sportske tenisice za dvoranske sportove hummel DUAL PLATE POWER WS - Ženske sportske tenisice za dvoranske sportove hummel DUAL PLATE SKILL - Sportske tenisice za dvoranske sportove hummel DUAL PLATE POWER - Sportske tenisice za dvoranske sportove

Najbolj prodajano