hummel AEROCHARGE HB180 2.0 - sportske tenisice

Deli z ostalimi

Availability: Nema na skladištu

651,87 kn
651,87 kn

Kratki opis

201093 9001, vel.: 38-46, funkcionalne, lagane i fleskibilne sportske tenisice

Dostava: Cena dostave je 4,6 eur.

hummel AEROCHARGE HB180 2.0 - sportske tenisice

Više pogleda

Detalji

Ispred vas je model sportskih tenisica hummel AEROCHARGE HB 180 2.0, svestrane sportske dvoranske tenisice.

Ovo je poboljšana, 2.0 verzija našeg lanjskog modela HB180, koja je opremljena s revolucionarnom Power plate tehnologijom. Poboljšan je u našoj 360° konstrukciji što omogućuje još veće trenje kako bi igrači mogli skočiti još više i eksplozivnije.

Sve to s našom AeroFit tehnologijom koja omogućuje da tenisice savršeno pristaju i dobro se pričvršćuju, te također pridonose boljoj stabilnosti i sigurnijoj brzini kretanja u stranu Sportske tenisice hummel Aerocharge HB180 2.0 WS su lagane i fleksibilne. Opremljene su s mekanim AeroSoft uloškom za potpunu udobnost, a tu je i  PRO stabilizator u prednjem dijelu tenisica, koji pruža još veću stabilizaciju i potporutpu. TPU štitnik pete nudi još bolju stabilizaciju i refleksiju potrebnu na terenu .Potplat je opremljen s Pivot Pro zonom za veću agilnost pri promjeni smjera gibanja i točke pritiska. EVA potplat je zaslužan za izvrsnu apsorpciju udarca i pritiska – sve to u dizajnu za vrhunske preformanse u dvorani.

Ne možemo preskočiti ni dizajn. Sportske tenisice hummel Aerocharge HB 180 2.0 su napravljene u čistom, minimalističkom dizajnu, s posebnim naglaskom na svježe boje.

Ovaj model sportskih tenisica hummel je na raspolaganju također i ženama, odnosno ista silueta i tehnologija prilagođena posebno za ženske noge. Pogledajte ih ovdje >>

Sestava:

Obutev je sestavljena iz delov in materilaov prikazanih v tabeli.

Zgornji del
drugi materiali tekstil
Podloga in vložek (steljka)
drugi materiali tekstil
Podplat
drugi materiali

Najbolj prodajano