hummel AEROCHARGE HB180 2.0 WS - ženske sportske tenisice

Deli z ostalimi

Availability: Nema na skladištu

Standardna cijena: 651,87 kn

Specijalna cijena: 325,90 kn

Standardna cijena: 651,87 kn

Specijalna cijena: 325,90 kn

Akcijska cena do: 20.9.2019.

Kratki opis

201094 7325, vel.: 37-41, ženske, funkcionalne, lagane i fleskibilne sportske tenisice

Dostava: Cena dostave je 4,6 eur.

hummel AEROCHARGE HB180 2.0 WS - ženske sportske tenisice

Više pogleda

Detalji

Ispred vas je model sportskih tenisica hummel AEROCHARGE HB 180 2.0 WS, svestrane sportske dvoranske tenisice napravljene i dizajnirane posebno za ženske noge.

Ovo je poboljšana, 2.0 verzija našeg lanjskog modela HB180, koja je opremljena s revolucionarnom Power plate tehnologijom. Poboljšan je u našoj 360° konstrukciji što omogućuje još veće trenje kako bi igrači mogli skočiti još više i eksplozivnije.

Sve to s našom AeroFit tehnologijom koja omogućuje da tenisice savršeno pristaju i dobro se pričvršćuju, te također pridonose boljoj stabilnosti i sigurnijoj brzini kretanja u stranu Sportske tenisice hummel Aerocharge HB180 2.0 WS su lagane i fleksibilne. Opremljene su s mekanim AeroSoft uloškom za potpunu udobnost, a tu je i  PRO stabilizator u prednjem dijelu tenisica, koji pruža još veću stabilizaciju i potporutpu. TPU štitnik pete nudi još bolju stabilizaciju i refleksiju potrebnu na terenu .Potplat je opremljen s Pivot Pro zonom za veću agilnost pri promjeni smjera gibanja i točke pritiska. EVA potplat je zaslužan za izvrsnu apsorpciju udarca i pritiska – sve to u dizajnu za vrhunske preformanse u dvorani.

Ne možemo preskočiti ni dizajn. Sportske tenisice hummel Aerocharge HB 180 2.0 WS su napravljene u čistom, minimalističkom dizajnu, s posebnim naglaskom na svježe boje.

Ovaj model sportskih tenisica hummel je na raspolaganju također i muškarcima, odnosno ista silueta i tehnologija prilagođena posebno za muške noge. Pogledajte ih ovdje >>

Sestava:

Obutev je sestavljena iz delov in materilaov prikazanih v tabeli.

Zgornji del
drugi materiali tekstil
Podloga in vložek (steljka)
drugi materiali tekstil
Podplat
drugi materiali

Možda će vas zanimati i slijedeći proizvod(i)

hummel AEROCHARGE HB 220 2.0 - sportske tenisice hummel AEROCHARGE HB 220 2.0 - sportske tenisice    

Najbolj prodajano