Sportske tenisice hummel AERO FLY

Deli z ostalimi

Availability: Nema na skladištu

Standardna cijena: 766,92 kn

Specijalna cijena: 421,77 kn

Standardna cijena: 766,92 kn

Specijalna cijena: 421,77 kn

Akcijska cena do: 2.2.2021.

Kratki opis

204649 7668, vel: 39-47, tenisice vrhunskih performansi za svestrane kreativne igrače

Dostava: besplatna dostava

Sportske tenisice hummel AERO FLY

Više pogleda

Detalji

Tenisice AERO FLY postavljene su na naš legendarni ultra lagani Omnicourt potplat sa EVO apsorpcijom udaraca na peti, koji pruža mekan osjećaj za eksplozivne odskoke.

Lagane su konstrukcije, prozračni gornji dio poboljšava ventilaciju i olakšava osjećaj pri kretanju. Opremljene s gumenim potplatom koji pojačava trenje. Sportske tenisice hummel AERO FLY osiguravaju bolju stabilnost u brzoj promjeni kretanja specifičnih za odbojku.

Tenisice su izvana okružene konstrukcijskom gumenom rešetkom (CPU Flex Shield), što im daje veliku kompaktnost i izdržljivost. Sportske tenisice hummel Aero FLY pružaju čvrsto prianjanje kako bi u potpunosti pokrivale vaše stopalo i gležanj. Opremljene su s mekanim AeroSoft  uloškom za potpunu  udobnost,  a AeroFit zona omogućuje dodatnu stabilizaciju i potporu  u  prednjem dijelu tenisica. Poseban stabilizator je ugrađen u sredjnem dijelu, TPU štitnik pete nudi još bolju stabilizaciju i refleksiju potrebnu na terenu. Potplat je opremljen s Ultra Twirl i Pivot Pro zonom za veću agilnost pri promjeni smjera gibanja i točke pritiska. EVA potplat je zaslužan za izvrsnu apsorpciju udarca i pritiska – sve to u dizajnu za vrhunske preformanse u dvorani.

Sestava:

Obutev je sestavljena iz delov in materilaov prikazanih v tabeli.

Zgornji del
drugi materiali tekstil
Podloga in vložek (steljka)
drugi materiali tekstil
Podplat
drugi materiali

Najbolj prodajano