Sportske tenisice hummel AEROCHARGE HB220 TROPHY

Deli z ostalimi

Availability: Na skladištu

Standardna cijena: 997,02 kn

Specijalna cijena: 697,89 kn

Standardna cijena: 997,02 kn

Specijalna cijena: 697,89 kn

Akcijska cena do: 17.12.2019.

Kratki opis

060242 6765, vel. 39-47, osiguravaju brzinu, novi dodaci, kvalitetne, izdržljive, 

Dostava: Cena dostave je 4,6 eur.

* Obavezno popuniti

Standardna cijena: 997,02 kn

Specijalna cijena: 697,89 kn

Športni copati hummel AEROCHARGE HB220 TROPHY

Više pogleda

Detalji

Kolekcija hummel AEROCHARGE TROPHY razvijena je posebno za nadolazeće Europsko prvenstvo prvenstvo u rukometu 2018 u Hrvatskoj!

Dostupna je nova, revolucionarna linija dvoranskih hummel AEROCHARGE tenisica, razvijenih za profesionalce dvoranskih sportova! Sportske tenisice hummel AEROCHARGE HB220 TROPHY zasnovane su na novoj Power Plate tehnologiji koja osigurava eksplozivne uzlete. Ova tenisica omogućava da se igrač podigne nad obranom i postigne pobjednički gol. Da bi zadovoljili potrebe svakog igrača, ove je tenisice oblikovala i usavršila skupina stručnjaka za sve tipove igrača. Za one koji žele dodatnu potporu oko gležnja, osigurali smo laganu i fleksibilinu potporu za nogu. Zato Vam preporučamo da ih probate! uz sve, tenisice imaju AREOTECH uložak koji u predjelu pete osigurava odličnu stabilizaciju, prijanjanje i odraz - sve što je potrebno jednom profesionalnom igraču. Potplat je poboljšan dodatkom za veću okretnost pri mijenjanju smjera, odlično za kružne napadače. EVA potplat sluči za ublažavanje udaraca - sve to u dizajnu za vrhunsku izvedbu.

Jedne od najboljih svjetskih dvoranskih tenisica srednje visine (do gležnja), da bi osigurale dodatnu potporu oko gležnja i stopala.

Sestava:

Obutev je sestavljena iz delov in materilaov prikazanih v tabeli.

Zgornji del
drugi materiali tekstil
Podloga in vložek (steljka)
drugi materiali tekstil
Podplat
drugi materiali

Najbolj prodajano