Hummel.hr blog

IHF >> Svjetsko prvenstvo u rukometu za muškarce Egipat 2021

hummel je ponovno ponosni partner i sponzor Svjetskog prvenstva u rukometu za muškarce koje će se održati u Egiptu između 13. i 31. siječnja 2021. godine.   HUMMEL JE PROMIJENIO KONCEPT DODJELE NAGRADE „NAJBOLJI IGRAČ UTAKMICE“ Ulaskom našeg brenda kao glavnog sponzora Međunarodne rukometne organizacije i..

Read More

Borba za ranjive djevojke u Sierra Leoneu

Svi zaslužuju igrati rukomet na pravom rukometnom igralištu Sierra Leone je primorska zemlja u zapadnoj Africi i u cijeloj zemlji imaju samo jedan pravi rukometni teren! Nezamislivo, zar ne? U hummelu smo mišljenja da svi rukometaši, bili oni amateri ili profesionalni igrači, zaslužuju igrati na pravom rukometnom terenu...

Read More

HUMMEL OTKRIVA EKOLOŠKI OSVIJEŠTENU TRENING INICIJATIVU

Danski sportski brend hummel najavljuje svoju „Kampanju svjesnog treninga“, ocrtavajući zelene korake prema održivoj budućnosti marke. Od AW20, 25% Sport Style kolekcije, koja uključuje trening i lifestyle odjeću, proizvodit će se od 100% održivih materijala u obliku bambusa, recikliranog poliestera i organskog..

Read More

FINAL SALE s akcijom -50% NA SVE

Vrijeme je za FINAL SALE s akcijom -50% NA SVE iz kolekcije proljeće/ljeto!   Jesen je pred vratima! Vrijeme je da malo prozračite ormare! FINAL SALE u hummel Arena Centar Zagreb, akcija -50% NA SVE iz kolekcije proljeće/ljeto Ludi popusti koje vrijedi iskoristiti! Požuri i ne propusti zadnje dane najvećih..

Read More

Više od jedanaest

EVERTON F.C. X HUMMEL 20/21 TREĆI KOMPLET Novi treći komplet 2020/21 Evertona predstavljaju igrači nogometne momčadi osoba s invaliditetom i njime obilježavaju početak 20. godišnjice Evertona u programu zajednice za osobe s invaliditetom.     A kako bi pomogao proslavi, hummel se obvezao izravno ulagati u..

Read More

NAGRADNA IGRA, osvoji dres DOMAGOJA DUVNJAKA!

Iskoristi izvanrednu priliku i osvoji hummel dres >> Domagoj Duvnjak #4 THW KIEL UVJETI ZA SUDJELOVANJE SU: -          Kupnja 1 para sportskih hummel tenisica (model nije važan), vrijedi i kod kupnje dječjih sportskih tenisica. Sa svakom kupnjom sportskih hummel tenisica u online trgovini  www.hummel.hr  ili u..

Read More

Everton i hummel otkrivaju novi dres za sezonu 2020/21

3. srpnja 2020 je povijesni dan za nas. S legendarnim nogometnim klubom Everton predstavljamo novi dres za domaće utakmice u sezoni 2020/21. U novom dresu spojili smo inovativne i ekološki prihvatljive metode proizvodnje i legendarnu himnu kluba zvanu Z-Cars u obliku zvučnih valova melodije. Zanimljivo? Pročitaj više..

Read More

Podijeli svoj dan >> #ShareTheDay

Pozdrav, nadamo se da vam preživljavanje ovih teških trenutaka u izolaciji ne pada preteško, da ste zdravi te da se odgovorno pridržavate uputa i ostajete doma. Ako doma imate djecu, potrebna je kreativnost kako bi vrijeme proteklo u zabavi. Slažete se?   Nekoliko dobrih prijedloga kako ostati aktivni s djecom u..

Read More

Gorinijeve rukometne akrobacije od Graza do Stocholma

Ove godine Gorenje je još jednom službeni sponzor Europskog prvenstva; ovaj puta uz pomoć nove službene kompanijske maskote Gorinija i njegovih prijatelja, svijetski znanih i svijetski poznatih akrobata Dunking Devilsa. Glavni cilj ovoga prvenstva bilo je ujedinjenje svih Europskih rukometnih nacija i održano je u tri..

Read More

Artikli 1 za 10 od 32 ukupno

Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Najbolj prodajano